Şehit Turgay Türkmen İlkokulu
TEKKE MAH. ŞEHİT TURGAY TÜRKMEN CAD. ŞEHIT TURGAY TÜRKMEN ILK OKULU BLOK NO: 15 ŞİRAN / GÜMÜŞHANE

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı devletini milletini vatanını ailesini ve insanları seven ve yüceltmeye çalışan bireyler yetiştirmek, *Amacımız ben anlayışından sıyrılarak biz bilincine ulaşmak; çünkü birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmektir, birlikte çalışmak ise başarıdır. * Biliyoruz ki başarı=akil+doğruluk+hedef+sebat o nedenle başarı için stratejimiz akıllı, doğruluk erdemine ulaşmış, hedefi belli ve sabırlı bireyler yetiştirmektir. *Sorunların konuşulup parçası olmaktansa sorunların çözümü olmayı ilke edinmekteyiz, *En büyük zaman hırsızlığının kararsızlık olduğunu bildiğimiz için kararlı ve kararlarını uygulayıcı bireyler yetiştirme çabasındayız, *Eğitimi ve öğretimi öğrenci okul ve öğretmen kıstaslarından kurtarıp, çevreyi ve aileyi en etkin şekilde katarak veli öğretmen işbirliğini en üst düzeyde sağlayabilmektir, *Yeni müfredatı bütün çalışanlarımızla en iyi şekilde kavrayıp uygulamak ve öğrencileri sürece katarak aktiviteyi artırmak, *Kim demiş çocuk küçük bir şeydir, bir çocuk belki en büyük şeydir prensibi ile hareket ederek bütün çocuklarımızı geleceğin aydınları olarak görüp değerlendiriyoruz.

MİSYON

*Hedefimiz makine yapmak değil, insan yetiştirmektir çünkü bilgiyi doğruyu hayata geçiren ve uygulayan kişi eğitilmiş demektir. *Amacımız sadece başarmak değil başarıyı paylaşmaktır. *Ekip ruhuyla hareket ederiz, kendine güvenen esnek düşünebilen bireyler yetiştirmek için çabalarız. *Eldeki imkânları en verimli şekilde kullanarak en üst düzeyde başarıyı yakalamak, eğitim ve öğretimi sadece dört duvarla sınırlamayıp bütün hayata ve çevreye yayarak en iyi hizmeti sunmaktır. *Bir insanı ahlaken eğitmeden sadece zihnen eğitmek topluma bela kazandırmaktır o nedenle öğretim ile birlikte eğitime de gereken önemi vermekteyiz.

Tam Gün

08:30/14:30

Kalörifer

İlçe merkezinde.(İl merkeze uzaklık:90 km)